Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vukpavlovic74Zapalite li ponekad?

Bug 
Svi mi vređamo cigarete, zovemo ih pogrdnim imenima i kujemo e cig u zvezde jer su nas spasle od zla. Ali...ponekad...kad niko ne gleda Drag ...naročito kad se uđe u čašu
Ja sam ternutno baš u problemu...smanjio sam nikotin sa 4 na 2,2 mg i nastade panika...kad god izadjem, počeo sam da se grebem za cigare...i to za veče ode po 5-6 komada lagano (a dešavalo se i po 10)...kad sam shvatio gde to ide, odličio sam da stanem...i dobro mi ide...jedno dve nedelje sam čist ali na mišiće...na kraju sam zamolio prijatelja da mi zamixa 150 ml tečnosti sa 9 mg nikotina, isključivo za potrebe bleje tako da nema više grebanja pa makar crko...nemam nameru da povećavam nikotin u tečnostima za svaki dan (i to je definitivna odluka)
Kakva je vaša priča sa cigaretama? Vara li neko zakonitu suprugu/ga - elektronsku cigaretu sa ubitačnom ali privlačnom smrdgaretom?
Odgovori
Не. Никад више. Задња пробана пре око 3 године, повучено 2-3 дима и бачено за увек.

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
Odgovori
Od kada sam uzeo prvu elektronsku cigaretu, iako nisam ni planirao da ostavim analogne, samo 3 sam zapalio, od kojih poslednju pre...ima godinu ipo, ako ne i više.
Prvu posle nedelju-dve, kada mi je već imala čudan ukus i miris. Drugu posle nekih mesec dana, jer burazer nije hteo da zapali cigaretu uz kafu, kada je došao u goste, iako sam mu rekao da mi ne smeta, pa sam i sam uzeo. Ta mi je već bila odvratna, ali je prošla uz kafu. Treću nekih par meseci posle, čisto da ubedim sebe da mi je stvarno odvratna i tu treću nisam ni do pola izgoreo.
Ne smeta mi da neko zapali u stanu, u kolima. Da mi smrdi, smrdi i osetim je na kilometar Big Grin
Odgovori
22.12.2016 .. posledni put .. do sada nisam imao zelju da pripalim. Kada sam bio na 2mg nic. jedino sam povecao potrosnju tecnosti. Danas je odnos nic/ml (potrosnja) korigovan i secanje na uvacenje duvanskog dima bledi svakog dana.
Odgovori
probao pre vise od 'dinu i hteo da umrem, sto od smrada sto od mucnine...bacio sam duvan iz razloga sto mi nije prijao u opste ....amin....pusio 23 god
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
Ni jednu od kad sam počeo da parim, jula 2014.

Niti me vuče, niti mi treba cigareta. Čudno mi je i kad se vidim na starim slikama sa pljugom u ruci... Confused
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • Oddy
Odgovori
Auuu koji sam ja izrod !!!
  • badja007, Marekg
Odgovori
Nemoj tako, nisi izrod... glavno da nisi ostao pušač pravi.
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • vukpavlovic74
Odgovori
Probao nedelju dana posle početka parenja, duvan kupljen na ulici. Preselo mi na prvi dim. Probao posle mesec dana, opet isto. I onda posle oko godinu i po dana, američki "zlatni" Marlboro poslat iz Njujorka. SMUČIO mi se na prvi dim, toliko da sam za dva sata ispraznio ProTank 2 cuclajući kao sumanut da se oslobodim bljutavštine iz usne duplje.
  • Vapoholic
Odgovori
Pušio sam 27 godina. Parim eto već 4.5 godina. Poslednje 3.5 godine nisam zapalio klasičnu cigaretu. U prvih godinu dana probao sam 4-5 puta klasičnu cigaretu, iz radoznalosti, da vidim gde sam i da li me vuče i dalje. U tom periodu samo jednom sam popušio celu cigaretu. Poslednji put sam povukao svega 2-3 dima i zaključio da ipak nikada neću više pušiti u životu. Krenuo sam da parim sa tečnostima od 18 mg/ml, postepeno smanjivao, sada pravim tečnosti sa 4 mg/ml. Nikada mi nije bila frka ni kad popijem malo, samo mi treba malo više vazduha na atomizeru nego što je uobičajeno.
  • Vapoholic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)